• Bel ons! 040 - 737 01 17

Bel ons!

040 - 737 01 17

Bezoek ons!

Stationsstraat 19, 6026 CR Maarheeze

Mail ons!

info@deheeren-administraties.nl

Openingstijden

ma - vr: 08.00 tot 17.00 uur

Incasso

Incasso

De Heeren Administraties hanteert de doelstelling dat alle kosten in eerste instantie betaald dienen te worden door uw debiteur en daar geeft de wet ons ruimschoots de mogelijkheid toe. De Heeren Administraties zal er alles aan doen om deze doelstelling na te streven.

Elke ondernemer heeft wel eens met slecht betalende klanten te maken.
Veel incasso bureau’s werken op no-cure no-pay basis. Bij andere incasso-buro’s geeft u uw vordering voor een bepaald percentage uit handen en is de relatie met uw klant vaak voorgoed voorbij vanwege de agressieve benadering. Ons doel is om de vordering voor onze klanten zo snel mogelijk te incasseren. Dit door middel van een zo minimaal mogelijke interventie van onze kant, en dus een relatie met uw klant die toekomstig zakendoen mogelijk maakt.

“Ondernemers moeten elkaar vooruit helpen”

Onder dat motto helpen wij onze klanten door hun lang uitstaande vorderingen op een collegiale doch professionele manier te incasseren. Aarzelt u dus niet indien u een slecht betalende klant heeft. Vanwege onze ervaring en het externe karakter van onze organisatie ten opzichte van uw klant, zult u zien dat in de meeste gevallen het probleem snel opgelost zal zijn.

Contact

De Heeren Administraties
Stationsstraat 19
6026 CR  Maarheeze

040 – 737 0117
info@deheeren-administraties.nl

 

Waarom De Heeren Administraties?

 

  • een persoonlijke en inhoudelijk overtuigende benadering;
  • afspraken nakomen en een no-nonsense benadering;
  • op alle gebieden zorgen dat de cliënt niet voor ( onaangename ) verrassingen komt te staan door pro- actief optreden en informeren;
  • niet boven maar naast de cliënt staan;

 

© Copyright De Heeren Administraties 2017 | Gemaakt door: TD-ICT B.V.