• Bel ons! 040 - 737 01 17

Bel ons!

040 - 737 01 17

Bezoek ons!

Stationsstraat 19, 6026 CR Maarheeze

Mail ons!

info@deheeren-administraties.nl

Openingstijden

ma - vr: 08.00 tot 17.00 uur

Over ons

Over ons

De Heeren hebben ruim 25 jaar ervaring in de financiële sector. Deze hebben wij opgebouwd bij verschillende kleine en grote (beursgenoteerde) bedrijven. Daardoor hebben wij een groot netwerk om ons heen dat ons en u verder kan helpen als dit nodig blijkt.

De sfeer en cultuur intern en richting cliënten: gedreven, enthousiast, eerlijk, servicegericht, laagdrempelig. Het is een echt inloop kantoor. De adviesgesprekken vinden plaats op afspraak. Klantcontact zoals gebruikelijk in een dergelijk kantoor.

Wij onderscheiden ons door onze informele werkwijze en onze persoonlijke benadering. Maak en afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een kop koffie.

Of u nu een startende ondernemer of al enkele jaren zelfstandige bent, bij ons bent u aan het goede adres voor de verzorging van uw boekhouding.

De verzorging van de administratie wordt vaak gezien als een kostenpost maar onze klanten weten wel beter: het levert juist geld op! U heeft inzicht in de prestaties van uw bedrijf, zodat u – waar nodig – kunt bijsturen. Wij denken pro-actief mee en doen waar we goed in zijn, zodat u dat ook kunt doen.

Kijkt u gerust eens verder op onze website en mocht u interesse hebben, of bent u gewoon nieuwsgierig of u meer voordeel uit uw boekhouding kunt halen neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Dan bespreken we wat het beste bij u aansluit, bijvoorbeeld het ZZP-pakket of een ander op maat gemaakt advies.

 

Contact

De Heeren Administraties
Stationsstraat 19
6026 CR  Maarheeze

040 – 737 0117
info@deheeren-administraties.nl

 

Waarom De Heeren Administraties?

 

  • een persoonlijke en inhoudelijk overtuigende benadering;
  • afspraken nakomen en een no-nonsense benadering;
  • op alle gebieden zorgen dat de cliënt niet voor ( onaangename ) verrassingen komt te staan door pro- actief optreden en informeren;
  • niet boven maar naast de cliënt staan;

 

© Copyright De Heeren Administraties 2017 | Gemaakt door: TD-ICT B.V.