• Bel ons! 040 - 737 01 17

Bel ons!

040 - 737 01 17

Bezoek ons!

Stationsstraat 19, 6026 CR Maarheeze

Mail ons!

info@deheeren-administraties.nl

Openingstijden

ma - vr: 08.00 tot 17.00 uur

Diensten

Wij willen onze klanten zo scherp mogelijke tarieven geven. Dit realiseren we door kleinschalig te werken, indien gewenst veel gebruik te maken van standaardisatie maar ook door een netwerk te gebruiken, alleen wanneer het nodig is. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nodigen u van harte uit om eens een kop koffie met ons te drinken en informeel te bezien wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Onze diensten

1

Boekhouding/Administratie

Wij verzorgen graag periodiek uw administratie, per maand of per kwartaal. Zodoende kunnen wij u gedurende het jaar adviezen en tips geven. 

2

Loonadministratie

Wij verzorgen graag uw volledige loonadministratie tegen verrassend scherpe tarieven. 3

Belastingadvies

De aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting is bij ons geen kostbare aangelegenheid en als wij uw boekhouding en jaarrekening verzorgen zeker niet.

4

Interim management

Goede financiële specialisten met de meest actuele kennis zijn essentieel voor iedere organisatie. Wij beschikken over een netwerk met goede interimmers.5

Verzekeringen

Door onze jaren lange ervaring in deze branche kunnen wij u wijzen op al uw financiële risico’s die u loopt. Uiteraard bedrijfsmatig maar wij vergeten zeker niet uw privé situatie. 

6

Incasso

Wij hanteren de doelstelling dat alle kosten in eerste instantie betaald dienen te worden door uw debiteur en daar geeft de wet ons ruimschoots de mogelijkheid toe. 

 

 

Contact

De Heeren Administraties
Stationsstraat 19
6026 CR  Maarheeze

040 – 737 0117
info@deheeren-administraties.nl

 

Waarom De Heeren Administraties?

 

  • een persoonlijke en inhoudelijk overtuigende benadering;
  • afspraken nakomen en een no-nonsense benadering;
  • op alle gebieden zorgen dat de cliënt niet voor ( onaangename ) verrassingen komt te staan door pro- actief optreden en informeren;
  • niet boven maar naast de cliënt staan;

 

© Copyright De Heeren Administraties 2017 | Gemaakt door: TD-ICT B.V.